“Back to the Future” Afsluitend Afrika verhaal!
“Back to the Future” Afsluitend Afrika verhaal Zondag 6 juni 2010!
Hallo mensen,
Ik hoop dat het goed met iedereen gaat?
Ik ben over een paar dagen alweer terug in Nederland!!!
ik kijk er naar uit om Familie en vrienden weer te zien!
Het zal weer gek zijn om zoveel blanke mensen om me heen te hebben, en om de klokweerin de gaten te moeten houden. Ik heb mijn horloge hier nooit om, en een paar dagen geleden heb ik hem ingeruild tegen een paar souvenirs!
Gisteren heb ik met Kojo een Bamboe koker gemaakt voor mijn schilderijen en heb ik mijn koffer ingepakt!
Ik heb zon beetje alles dat ik meegenomen heb, weggegeven.
Ik nam een Koffer en een Tas vol mee hier naar toe en nu gaat er alleen een halve koffer mee terug.
Dus nu zit ik te denken hoe ik mijn koffer kan vullen, zodat het het niet teveel rommelt in mijn koffer
De afgelopen weken zijn er weer elke dag genoeg dingen gebeurd!
met name de bijna dood ervaringen, waarin we met de taxi flink in de slip zaten!!
en dewedstrijdGhana - Nederland was natuurlijk super!! ik heb 4 keer mogen juichen!!
Ik heb de afgelopen weken ookweer veelnagedacht over wat ik wil doen als ik terug ben in Nederland.
ik heb nu wel een aardig idee over wat ik wil gaan doen de komende jaren!
nu dus nog 3 dagen in Ghana over, en mijn vliegtuig komt op 10 juni om 5:45 aan!
Ik zal de aankomende dagen “tot ziens” tegen de mensen hier zeggen. En vandaag zal ik weer even wat tijd met de Familie in Akatakyiwa doorbrengen!
Tot Donderdag!
Njamin sj riauw,
Bart
goede reis terug team en clieten zilverspar
Bart een goede reis gewenst.
Back to Fryslan.
Wij zien er naar uit je verhalen te horen!
Groeten uit Britsum
!!!!!! goede reis terug en tot heel snel dan:) !!
Goeie reis terug!
goeie reis terug